Actueel

Moesson

Zware Overstromingen door de moesson in Chennai (november/december 2015)

 

De afgelopen weken heeft de moesson flink huisgehouden in Chennai, de stad waar het straatkinderenproject Karunalaya zich bevindt. De hele stad is overstroomd met water en veel mensen zijn hun huisraad verloren. Scholen en overheidsinstellingen zijn dicht, het openbaar vervoer ligt plat en voedsel is steeds lastiger te krijgen. Met name de mensen in de sloppenwijken en de mensen die op straat leven zijn zwaar getroffen. Zij hebben nu geen veilige en schone plek meer om te slapen. Het straatkinderenproject Karunalaya geeft noodhulp en onderdak aan deze mensen en zal hen ook steunen bij de wederopbouw van hun leven. Als Stichting willen wij een financiële bijdrage leven aan deze hulp. Deze hulp zal bestaan uit onderdak, eten, medische hulp, kleding en huisraad voor de mensen en kinderen die getroffen zijn door de zware regenval.

Wanneer u de noodhulp van Stichting Karunalaya wilt steunen kunt u een bijdrage overmaken naar: Stichting Karunalaya: NL88RABO0394070380, o.v.v. Noodhulp Moesson.

Het geld dat we ophalen zal voor 100% besteed worden aan de mensen die het nodig hebben..

Meer informatie over de overstromingen en Stichting Karunalaya is te vinden via de volgende links: http://nos.nl/artikel/2073119-zwaarste-overstromingen-in-india-in-honderd-jaar.html https://youtu.be/W91efgxnip https://www.facebook.com/deccannews/videos/10153862028352160/ https://www.facebook.com/karunalaya/videos/925300534213364