februari 2024
Voor al het laatste nieuws van Karunalaya India, volg "Karunalaya" op facebook.
Voor al het laatste nieuws van Stichting Karunalaya Nederland, volg ons op facebook onder de naam "sandal with a story" en op instagram onder de naam "Stichting Karunalaya"
 
25-09-2022 Streetchild World Cup
Al jaren doet Karunalaya India mee met de streetchildworldcup. Dit is een internationaal voetbaltoernooi dat speciaal georganiseerd wordt voor straatkinderen.
Ook dit jaar doet Karunalaya mee met 9 meisjes. Het toernooi vindt plaats in oktober '22 in Qatar.
Afgelopen maanden zijn de meisjes flink aan het trainen geweest. Deze meisjes (vaak niet eens in het bezit van een geldig identiteitsbewijs) woonden voorheen op de straat en vulden hun dagen met vuil rapen of bedelen. Ze krijgen nu de kans om hun talenten te ontdekken en hun horizon te verbreden.
 
                
 
 
25-12-2021 Fijne feestdagen!
Wij wensen u en uw naasten warme en gezellige feestdagen en een gezond en gelukkig 2022!
Het was een jaar waar van covid noodhulp, hevige regenval en afscheid nemen. Maar ook een jaar van voedsel uitdelen, vieren van republic day en women empowering.
In het nieuwe jaar staat the Streetchild World Cup in Qatar op de planning.
 
Meer informatie over de crowdfunding en besteding van de giften tijdens de noodhulp, vindt u onder "projecten".
 
GEMIS
Ongelofelijk.. lieve betrokken Ianthe. Jouw inzet, je betrokkenheid voor onze Stichting Karunalaya. We kunnen het maar amper bevatten dat jij er zo plotseling niet meer bent.
Alle liefde en sterkte voor jouw naasten ⭐️
 
30-09-21 is ons oud-bestuurslid Ianthe Schouten plotseling overleden. Ianthe was betrokken bij Stichting Karunalaya vanaf de oprichting in 2004. Haar kracht lag vooral in het schrijven van projectvoorstellen en aanvragen voor fondsen en subsidie. Maar ook de kritische noot, het overzicht houden en uitvoering geven aan de projecten nam ze mee naar de Stichting.
In 2015 hebben we (Merianka, Angelique, Ianthe en Leonore) het project Karunalaya in India nog bezocht. In 2018 besloot Ianthe, na jaren tomeloze inzet, de stichting te verlaten.
En nu plotseling is ze er niet meer, we zullen haar missen!
 
 

Crowdfundingsactie voor Noodhulp Covid19   mei '21

Corona slaat hard toe in heel India. Het hele land is in een strenge lockdown en er is tekort aan zuurstof en ziekenhuisbedden. Al het treinverkeer ligt stil en velen kunnen niet meer naar hun werk.

Er is veel medische zorg nodig en hulpverleners weken dag en nacht om de vele patienten te verzorgen. Karunalaya India deelt dagelijks voedsel en water uit aan de hulpverleners in de frontlinie. Ambulances rijden af en aan en hulpverleners hebben nauwelijks tijd om te eten, als er al eten te vinden is (veel winkels en straatverkopers zijn dicht) 

Vanuit de overheid is er toestemming verleend aan Karunalaya om bij het staatsziekenhuis in Chennai tussen vaste tijden, voedsel en water uit te delen aan hulpverleners in de frontlinie.

Wij, als Stichting Karunalaya Nederland hebben een crowdfundingsactie opgezet en streven naar 5000 euro om Karunalaya India zo goed mogelijk te helpen bij deze actie. We hebben inmiddels al vele giften mogen ontvangen, waarvoor onze dank!!

Doneer nu via de link: https://www.whydonate.nl/fundraising/noodhulpindia 

 

Karunalaya India bestaat 11 augustus 2020, 25 jaar!

Wij hopen op nog heel veel mooie jaren, waarbij ze de minderbedeelden en straatkinderen en jongeren weer hoop en perspectief bieden!

                                           Voorbeeld van afbeelding

 

Giften en sponsoren

Karunalaya India is afhankelijk van giften en sponsoren. Wilt u eenmalig of structureel een bijdrage leveren aan een betere toekomst van deze kinderen?  Dat kan!

 

- voor 15 euro per maand heeft een kind iedere dag gezonde maaltijden

- voor 10 euro per maand is een kind voorzien in de medische kosten en vervoer naar school

- voor 5 euro per maand kan een kind onderwijs volgen

- voor 5 euro per maand is er voldoende kleding en toiletartikelen.

 

Steun Stichting Karunalaya door eenmalig of structureel geld te doneren op nummer: NL88RABO0394070380