Crowdfundingsactie voor Noodhulp Covid19   mei '21

Corona slaat hard toe in heel India. Het hele land is in een strenge lockdown en er is tekort aan zuurstof en ziekenhuisbedden. Al het treinverkeer ligt stil en velen kunnen niet meer naar hun werk.

Er is veel medische zorg nodig en hulpverleners weken dag en nacht om de vele patienten te verzorgen. Karunalaya India deelt dagelijks voedsel en water uit aan de hulpverleners in de frontlinie. Ambulances rijden af en aan en hulpverleners hebben nauwelijks tijd om te eten, als er al eten te vinden is (veel winkels en straatverkopers zijn dicht) 

Vanuit de overheid is er toestemming verleend aan Karunalaya om bij het staatsziekenhuis in Chennai tussen vaste tijden, voedsel en water uit te delen aan hulpverleners in de frontlinie.

Wij, als Stichting Karunalaya Nederland hebben een crowdfundingsactie opgezet en streven naar 5000 euro om Karunalaya India zo goed mogelijk te helpen bij deze actie. We hebben inmiddels al vele giften mogen ontvangen, waarvoor onze dank!!

Doneer nu via de link: https://www.whydonate.nl/fundraising/noodhulpindia 

 

Karunalaya India bestaat 11 augustus 2020, 25 jaar!

Wij hopen op nog heel veel mooie jaren, waarbij ze de minderbedeelden en straatkinderen en jongeren weer hoop en perspectief bieden!

                                           Voorbeeld van afbeelding

 

Giften en sponsoren

Karunalaya India is afhankelijk van giften en sponsoren. Wilt u eenmalig of structureel een bijdrage leveren aan een betere toekomst van deze kinderen?  Dat kan!

 

- voor 15 euro per maand heeft een kind iedere dag gezonde maaltijden

- voor 10 euro per maand is een kind voorzien in de medische kosten en vervoer naar school

- voor 5 euro per maand kan een kind onderwijs volgen

- voor 5 euro per maand is er voldoende kleding en toiletartikelen.

 

Steun Stichting Karunalaya door eenmalig of structureel geld te doneren op nummer: NL88RABO0394070380